fbpx

Shop

Krydderiglas med logo

SE PRODUKTDETALJER

Produkt Beskrivelse

Krydderiglas med reklame på lågets top.

Profilkonfekts krydderiglas er stilren reklame med dit logo på toppen. Fyld det med f.eks farvestrålende pastiller, bolsjer med logo eller sundt slik. Valget er dit. Kan bruges som reklamegaver da dine kunder vil huske dig på en helt ny måde.

Ønsker du at læse mere om produktet, størrelser samt indhold, så er det muligt at kontakte os via ovenstående kontaktformular.

Glæd kunder og ansatte med en ideel påskegave!

Påsken er en dejlig tid på året. Medarbejderne er i arbejde igen og arbejder på højtryk sig ind i det nye år. Vis din taknemmelighed og glæd kunderne med et krydderiglas, fyldt med valgfrit indhold fra Profilkonfekt. På denne måde spreder du glæde og varme i et travlt arbejdsmiljø. Med dette øger du glæden på arbejdspladsen, og skaber et glad arbejdsmiljø.

At give i påsken strækker mange år tilbage, engang var det rigtige æg, som oftest blev malet og farvet i flotte mønstre. Dette er ikke et helt normalt påskeæg, men et flot glas med valgfrit logo, samt indhold. Det er blevet mere normalt end nogensinde, at give medarbejdere – og eventuelt kunder – en påskegave op til påsken.

Påskegaver fås i mange former, både lækre æg, flotte gave-rør, små søde cellofan poser og meget mere. Ønsker du, at se yderligere påskegaver fra vores sortiment, så har vi samlet en side med påskegaver. 

Påskegaver og påskeæg med DIT logo på!

I Profilkonfekt  har vi mange års erfaring med denne atypiske og utraditionelle markedsføring. Engang hed vi Presenta, nu hedder vi Profilkonfekt. Vi har siden 1986 arbejdet med denne atypiske og utraditionelle reklame, design, glæde-spredelse og meget mere i denne branche. Denne mange års erfaring gør, at vi nemt og bekvemt kan opfange jeres behov og ønsker.

Vi er den sikre løsning, bestil påskegaven til kunder eller ansatte hos hos!

Med jeres viden omkring jeres virksomhed, og vores ekspertise indenfor grafisk design, produkter og meget mere, kan vi fællesskab nå frem til den helt perfekte løsning. Vores forstand på grafisk design gør, at det er muligt for dig som kunde, at få et valgfrit logo på vores produkter i vores sortiment. På denne måder skaber du en dynamisk markedsføring i omverdenen og dit logo er et visuelt udtryk i hyggelige sammenkomster. Dit logo og din virksomhed forbindes med glæde og søde sager, er det ikke smart?

Gennem tiden har vi haft mange kunder, og vi har klaret enhver opgave med stor glæde. Glade kunder, skaber glæde hos os.

Flere spørgsmål angående påskegaver?

Du kan til enhver tid kontakte os via vores kontaktformular, via mail eller gennem vores telefonnummer. Her vil professionelt og venligt personale stå klar til at hjælpe med enhver henvendelse.

Leder du ikke efter påskegaver, men vores generelle sortiment, så kan du finde meget mere under vores kategori med reklameslik og andre lækkerier.