Vi holder ferielukket i uge 29-30

Shop

Oval smartbag – påskeæg

SE PRODUKTDETALJER

DKK19,00

Oval smartbag - påskeæg med påskeæg på Med kig til indholdet er en genial påskegave. Profilkonfekt's enkle og elegante ovale Smartbag er en veldesignet og handy reklamegave. Det lille vindue, hvor man ser det lækre indhold, giver ekstra effekt. Med Mere info...
Fra

Product Description

Oval smartbag – påskeæg med påskeæg på
Med kig til indholdet er en genial påskegave. Profilkonfekt’s enkle og elegante ovale Smartbag er en veldesignet og handy reklamegave. Det lille vindue, hvor man ser det lækre indhold, giver ekstra effekt. Med stor reklameflade er der plads til flot layout.

GLÆD KUNDER OG ANSATTE MED EN OVAL SMARTBAG

Påsken er en anderledes tid på året. Medarbejderne er i arbejde igen og arbejder på højtryk sig ind i det nye år. Vis taknemmelighed og glæd kunderne med en små chokolader, emballereret af en fin indpakning, fyldt med valgfrit indhold fra Profilkonfekt. På denne måde spreder du glæde  i arbejdsmiljøet.

“At give i påsken” strækker mange år tilbage, engang gav man “rigtige” æg, som oftest blev malet og farvet i flotte mønstre. Dette æg maler vi ikke på, du får derimod en fin lille – og spiselig – påskegave med valgfrit indhold, samt valgfrit logo. Bagved den handy og anderledes indpakning findes lækkerierne.

Påskegaver fås i mange former, både lækre æg, flotte gave-rør, små søde cellofan poser og meget mere. Ønsker du, at se yderligere påskegaver fra vores sortiment, så har vi samlet en oversigt over vores glædespredende påskegaver.

PÅSKEGAVER MED DIT LOGO PÅ!

Engang gik vi under navnet “Presenta”, nu har vi ændret navn til Profilkonfekt. Erfaringen har vi dog taget med os, og vi har siden 1986 arbejdet med denne type reklame, design, glæde-spredelse og meget mere i denne branche. Mange års erfaring gør, at vi nemt og bekvemt kan opfylde jeres behov og ønsker.

Vi er den sikre løsning, bestil påskegaven til kunder eller ansatte hos os!

Med jeres virksomheds-viden, og vores ekspertise indenfor grafisk design, produkter og meget mere, kan vi fællesskab nå frem til den helt perfekte løsning. Vores forstand på grafisk design gør, at det er muligt for dig som kunde, at få et valgfrit logo på vores produkter i vores sortiment. På denne måder skaber du en anderledes markedsføring i omverdenen og dit logo vil fremstå som et visuelt udtryk i hyggelige sammenkomster. Dit logo og din virksomhed forbindes med hyggelige stunder og lækker smag, er det ikke smart?

Gennem tiden har vi haft mange kunder, og vi har klaret enhver opgave med stor glæde. Glade kunder, skaber glæde hos os.

FLERE SPØRGSMÅL ANGÅENDE PÅSKEGAVER?

Du kan til enhver tid kontakte os via vores kontaktformular, via mail eller gennem vores telefonnummer. Her vil professionelt og venligt personale stå klar til at hjælpe med enhver henvendelse.

Leder du ikke efter påskegaver, men vores generelle sortiment, så kan du finde meget mere under vores sektion med spiselig reklame.

UFORPLIGTENDE TILBUD?