Shop

Organzapose med logo

SE PRODUKTDETALJER

Organzapose med reklame-indstik er elegant branding til påske og jul. Organzaposer fra Profilkonfekt med elegant reklame-indstik får dit reklameslik til at ligne en pose med juveler. Overrask dine kunder med denne elegante gave. Fås i to størrelser og med mange læs more...

Produkt Beskrivelse

Organzapose med reklame-indstik er elegant branding til påske og jul.

Organzaposer fra Profilkonfekt med elegant reklame-indstik får dit reklameslik til at ligne en pose med juveler. Overrask dine kunder med denne elegante gave. Fås i to størrelser og med mange typer indhold – både med og uden logo. En af vores kunder bestilte denne organzapose hvor indholdet bestod af bolcher med navn på de forskellige medarbejdere. Det er en super god gaveide og vi har kun fået positiv feedback.

GLÆD KUNDER OG ANSATTE MED EN ORGANZAPOSE

Påsken er en anderledes tid på året. Medarbejderne er i arbejde igen og arbejder på højtryk sig ind i det nye år. Vis taknemmelighed og glæd kunderne med en lækker og flot organzapose med indhold, emballereret af en fin indpakning, fyldt med valgfrit indhold fra Profilkonfekt. Spred glæde på arbejdspladsen med denne fine lille gave!

Skikken om “at give i påsken” strækker mange år tilbage, engang var det rigtige æg, som oftest blev malet og farvet i flotte mønstre. Dette er ikke et helt normalt påskeæg, men en flot– og spiselig – påskegave med valgfrit indhold, samt valgfrit logo. Det valgfrie indhold er emballereret af en fin stof organzapose.

Påskegaver fås i mange former, både lækre æg, flotte gave-rør, små søde cellofan poser og meget mere. Ønsker du, at se yderligere påskegaver fra vores sortiment, så har vi samlet en oversigt over vores spiselige påskegaver.

PÅSKEGAVER OG PÅSKEÆG MED DIT LOGO PÅ!

I Profilkonfekt  har vi mange års erfaring med denne atypiske markedsføring. Nogen kender os muligvis som “Presenta”, nu hedder vi Profilkonfekt. Erfaringen har vi dog taget med os, og vi har siden 1986 arbejdet med denne type reklame, design, glæde-spredelse og meget mere i denne branche. Mange års erfaring gør, at vi kender vigtigheden af kundens behov og ønsker.

Vi er den sikre løsning, bestil påskegaven til kunder eller ansatte hos os!

Med jeres virksomheds-viden, og vores ekspertise indenfor grafisk design, produkter og meget mere, kan vi fællesskab nå frem til den helt perfekte løsning. Vores forstand på grafisk design gør, at det er muligt for dig som kunde, at få et valgfrit logo på vores produkter i vores sortiment. På denne måder skaber du en anderledes markedsføring i omverdenen og dit logo vil fremstå som et visuelt udtryk i hyggelige sammenkomster. Dit logo og din virksomhed forbindes med hyggelige stunder og lækker smag, er det ikke smart?

Gennem tiden har vi haft mange kunder, og vi har klaret enhver opgave med stor glæde. Glade kunder, skaber glæde hos os.

FLERE SPØRGSMÅL ANGÅENDE PÅSKEGAVER?

Du kan til enhver tid kontakte os via vores kontaktformular, via mail eller gennem vores telefonnummer. Her vil professionelt og venligt personale stå klar til at hjælpe med enhver henvendelse.

Leder du ikke efter påskegaver, men vores generelle sortiment, så kan du finde meget mere under vores glædespredende reklame.