Job hos Profilkonfekt

Vores super dygtige, hurtige, detalje orienterede, grundige og strukturerede grafiker har fået et andet job efter 5 år hos os – så nu søger vi hans afløser.

Profilkonfekt lever af at sprede glæde hos vores kunders kunder, og vi har en urokkelig strategi om KUN at ansætte søde mennesker, for vi er på job 8 timer om dagen – og det skal være rart!

Du er:

Strukturert, Teknisk dygtig grafisk håndværker med sans for detaljerne. Skal kunne arbejde lynhurtigt, effektivt og struktureret. – Der blev sidste år lavet over 900 layouts. Skal være superbruger i Adobe Creative Cloud, især i Illustrator, da de fleste opgaver laves der. Vant til at arbejde indenfor faste rammer i forhold til designguides. Indforstået med rigtige travle periode med tryk på – især oktober /november. Skal have et godt indblik i brug af pantone farver, brug af vectorgrafik/ outline logo. Indforstået med en del rutineprægede opgaver.

Arbejde selvstændigt og meget struktureret.

Opgaver:

Opsætninger layouts efter diverse skabeloner, – folie, banderoler, mintcard mv. Opsætning og layout af div. emballager og indpakninger. Opsætning – og print af labels. Betjening at printere. Layout samt udarbejdning af julekataloger, påskekataloger, salgsider mv. Produktfotografering, billedbehandling. Korrekturgange, kontrol af trykfiler, godkendelse af slut-trykark. samt ansvaret for at trykfilerne bliver sendt til rette sted til rette tid. Udvikling af nye emballager

SEND DIT CV MED BILLED OG LØNFORVENTNING TIL

Sebastian Holst
e-mail: sho@profilkonfekt.dk