REKLAMEGAVER &

FIRMAGAVER MED LOGO

Reklamebolcher med logo som reklamegaver
reklamegaver

Bolcher

Bolsjer med logo – Et sikkert hit til messen

reklamegaver
reklamegaver

Chokolade

Velegnet til arangementer og events.

Reklamebolcher med logo som reklamegaver
reklamegaver

Karameller

Reklamekarameller er et godt valg som slik med eget logo.

reklamegaver
reklamegaver

Slikkepinde

Et sikkert hit hos både børn og voksne.

reklamegaver
reklamegaver

Mints & Pastiller

Personliggjort med logo og budskab.

reklamegaver
reklamegaver

Slikposer

med logo til branding af din virksomhed

reklamegaver
reklamegaver

Tyggegummi

Indpakning der skaber opmærksomhed.

reklamegaver
reklamegaver

Is

med branding til alle målgrupper

reklamegaver
reklamegaver

Sundt slik

Slik på en helt naturlig og sund måde

reklamegaver
reklamegaver

Indpakning

Alle produkter leveres i unik indpakning.

Med dit logo på lækker chokolade, pastiller, logo bolcher, tyggegummi og meget andet fra Profilkonfekt, har du altid en god oplevelse ved hånden. Slik og bolcher med logo er vejen til at blive husket af dine kunder og er effektiv branding for få penge. Profilkonfekt har siden 1986

REKLAMEGAVER

Reklamegaver

Profilkonfekt ApS har siden 1986 lavet lækre reklamegaver, der skaber et bedre førstehåndsindtryk for forretningens kunder og interessenter. Vi hjælper dig med at præsentere din virksomhed på bedste vis med flotte og velsmagende firmagaver & gaver med eget logo, som sætter sit præg hos både eksisterende kunder, samt nye potentielle kunder. Når du bruger reklameslik, som en gave, husker dine kunder dig på en positiv måde. Vi nærmer os dristigt påsken, derfor har vi allerede nu samlet en side proppet med påskegaver til kunder og ansatte.

Hvem er Profilkonfekt?

Profilkonfekt har siden 1986 leveret reklameslik til en lang række virksomheder, som bruger vores slik som reklamegaver til messer, eller firmagaver med logo til højtider. Vi er et firma der har fokus på service, pris og kvalitet. Vi producere blandt andet:

Fra Presenta til Profilkonfekt

Vi har ikke altid gået under navnet Profilkonfekt. Vi har skiftet navn fra Presenta til Profilkonfekt i forbindelse med en større digitalisering og udvidelse af vores resourcer. Det betyder at vi nu kan tilbyde endnu bedre service indenfor reklame- og firmagaver med logo til vores kunder. Hos Profilkonfekt får du:

Hvordan handler man hos Profilkonfekt?

Alle vores produkter bliver unikt produceret efter jeres ønsker og behov. Derfor kan du ud for hvert produkt eller produktgruppe sende en besked til os. Herefter tager vi en dialog om jeres helt konkrete ønsker og behov. Du kan finde oversigten med hele vores sortiment med reklameslik her
Skulle du have nogle spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os

Hvor lang er leveringstiden?

Vi er utrolig fleksible omkring leveringstiden. Skulle det være nødvendigt, kan vi også levere dag til dag, dog vil der være produkter som har en produktionstid, der gør at leveringstiden kan strække sig over nogle uger.

Men igen, vi er altid åbne for en god dialog, hvis du står og mangler nogle reklamegaver eller firmagaver, som vi kan være behjælpelige med at levere. Vi skal nok finde en løsning i samarbejde.

Læs hvad nogle af vores kunder siger, efter de har handlet hos Profilkonfekt.

Reklamegaver
Reklamegaver
Reklamegaver
Reklamegaver
Reklamegaver
Reklamegaver

REKLAMEGAVER

Reklamegaver

Vores kunder fortæller, at de vælger Profilkonfekt fordi vi kan levere dag til dag hvis nødvendigt, fordi vi kan det der med design og layout, fordi vores service er god, og så fordi pris og kvalitet altid er OK.

Vi ser derfor os selv som det sikre valg, når du skal bestille reklamegaver eller reklameslik.

Er du interesseret i at glæde dine kunder og samarbejdspartnere med firmagaver med logo eller måske en påskegave, så er vores katalog med påskegaver lige dig.

Find vores svenske-side her: Profilkonfekt.se