Vi holder ferielukket i uge 29-30

Flot indpakning og eksklusive reklamegaver

Profilkonfekt har et stort udvalg af flot designede emballager – lige fra de eksklusive organzaposer til de praktiske displaybokse. Når du bestiller dit reklameslik kan det hurtigt og nemt opfylde endnu en mission. Hvis du bestiller dine helt egne lækre gaveemballager, har du samtidig en firmagave til dine kunder og leverandører. Det koster mindre, end du tror.

Logoslik i indbydende emballage er god branding!

Profilkonfekt har eget trykkeri og kan derfor levere helt unikke løsninger til konkurrencedygtige priser. Prøv f. eks. vores populære butterfly-æsker eller gaverør, hvor dit logo ser ekstra godt ud i flotte farver.

Kontakt os på 70 22 36 36 for at høre mere – så finder vi den helt rigtige løsning til dig!

gaverør_2-min-min

 

REKLAMEGAVERØR MED FULL SIZE LOGO RUNDT OM HELE RØRET

Reklamegaverør fra Profilkonfekt er gode jul, påske og andre lejligheder, hvor der skal kræses med lidt sødt, samtidigt med at jeres brand eller logo bliver bemærket.

055-min-min

 

DISPLAYBOKSE MED EKSTRA STOR REKLAMEPLADS

Med Profilkonfekts Displayboks på 1 & 2 kg får du ekstra stor reklameflade og lang levetid. Indholdet frister alle på kontoret, hvor mange ser dit budskab.  Især god til messer, receptionen, frokoststuen m.fl.

249_850-min-min

 

SMARTBAGS MED KIG TIL LÆKKERIERNE INDENI

Profilkonfekts enkle og elegante Smartbag er en elegant og handy reklamegave. Det lille vindue hvor man se det lækre indhold giver ekstra effekt. Med stor reklameflade er der plads til flot layout.

111_850-min-min

 

BUTTERFLYÆSKE FORVANDLER DIT REKLAMESLIK TIL EN GAVE

Butterflyæsken fra Profilkonfekt gør dit reklameslik til en elegant gave. Der er rigtig god plads til dit logo på æsken, som kan fyldes med bolcher, karameller, chokolade eller noget helt andet.

organza-poser-1-min

 

ORGANZA POSER MED REKLAME-INDSTIK ER ELEGANT BRANDING

Organza poser fra Profilkonfekt med elegant reklame-indstik får dit reklameslik til at ligne en pose med juveler. Overrask dine kunder med denne elegante gave. Fås i to størrelser og med mange typer indhold – både med og uden logo.

100-min-min

 

KANVASSÆK I RUSTIK LOOK – IKKE KUN EN FAVORIT TIL JUL

Den flotte kanvassæk fyldt med godter er en rigtig god firmagave. Kun fantasien sætter grænser for indholdet og dit firmas personlige hilsen ser flot ud trykt direkte på sækken.

135_850x850-1-min-min

 

TRÆÆSKE I RUSTIK LOOK MED KVALITET I TOP

Profilkonfekts trææske er med dit logo præget på låget er luksus indpakning til dit reklameslik. Dette er gaven, der imponerer og skaber langvarig branding effekt.

Gaveæsker_KB06_850x850-min-min

 

GAVEÆSKE MED ELEGANCE OG STOR REKLAMEFLADE

Profilkonfekts gaveæske stor reklameflade er luksus indpakning til dit reklameslik. Med dit logo eller budskab på æsken, er du garanteret at blive set og husket længe efter indholdet er spist.

victorian-jar-1-min

 

VICTORIAN JAR MED DIT LOGO I STOR STØRRELSE

Klassisk og elegant krukke i glas-look til dit reklameslik . Denne krukke er udformet i materiale, der ligner glas, men kan tåle meget mere og koster meget mindre.

Krydderiglas-164_1-1-min-min

 

KRYDDERI GLAS MED REKLAME I TOP

Profilkonfekts krydderi glas er stilren reklame med dit logo på toppen. Fyld det med f. eks farvestrålende pastiller, sundt reklame slik eller noget helt tredie.

Præsentations-skål_Ø30-cm_Acryl-min-min

 

PRÆSENTATIONS SKÅL MED STOR REKLAMEFLADE

Skal dit reklameslik præsenteres elegant, er præsentationsskålen fra Profilkonfekt det helt rigtige valg. Den enkle skål i glas har stor overflade der skaber de helt rigtige rammer for dine logo-bolcher eller andet logo-slik.

UFORPLIGTENDE TILBUD?