Vi holder ferielukket i uge 29-30

Vedligehold og udvikl forholdet til dine kunder med lækre firmagaver i 2019. Mange virksomheder har svært ved at finde på en god og original gave, som bliver husket hos kunderne.

Derfor har vi hos Profilkonfekt valgt at udforme en guide, der kan hjælpe dig til, at komme på spændende gaveidéer til dine kunder. Herunder kan du læse om 3 forskellige idéer til firmagaver.

Mintcards som firmagaver i 2019

Profilkonfekt tilbyder mange forskellige mintpastiller, som kan have dit firmas logo på æskerne. Mintcards skiller sig særligt ud, fordi de fungerer som et kreativt alternativ til visitkortet.

Til kundemøder, netværksmøder eller konferencer, vil mintpastiller med dit logo være et hit. Dine kunder vil komme til at huske dig på en anderledes og sjov måde. Du kan derfor markedsføre din virksomhed på en alternativ måde, og samtidig sørge for at dine kunder har god smag i munden.

Giv dine kunder et friskt sus, i stedet for det mere søde slik som bolcher og chokolade.

Sunde firmagaver i 2019

Hos Profilkonfekt følger vi naturligvis også den sunde bølge i 2019 for firmagaver. Sundt slik er et fantastisk alternativ til de traditionelle produkter. Hvis du gerne vil give dine kunder et indtryk af, at du er et sundhedsbevidst brand, som går op i at leve sundt – også på arbejdspladsen. I det sunde slik fra Profilkonfekt indgår eksempelvis sesamfrø, majs og honning.

Eksempelvis kan du købe lækre saltede majs med logo, som du kan dele ud til dine kunder.

Økologisk slik til dig, der går op i miljøet

Det er også muligt at købe økologisk slik hos Profilkonfekt. Mange danskere har et stort fokus på miljø og det vil vi gerne bidrage til med vores firmagaver i 2019.

Ved at give dine kunder økologisk reklameslik, sender du et signal om, at du som virksomhed er miljøbevidst, går op i dyrevelfærd og dermed tænker over hvad du propper i munden.

Hvorfor vælge alternativt slik som reklamegaver i 2019?

Ved at vælge et sjovt alternativ er der større sandsynlighed for at du bliver husket hos dine kunder, i forhold til de mere traditionelle firmagaver. Ved f.eks. at vælge økologisk, eller sundt slik, sender du et signal til dine kunder om, at du følger med tiden og følger med tiden.

Ved at give dine kunder økologisk slik er der en stor sandsynlighed for, at du kan skille dig ud i forhold til dine konkurrenter. Denne type af slik vil printe sig fast hos kunden, som én af de mere alternative varianter.

Er du blevet inspireret af ovenstående guide og sidder du med den perfekte gaveidé, skal du være velkommen til, at kontakte os til en uforpligtende snak. Vi kan skræddersy løsninger til dine kunder.

Ønsker du desuden at give dine kunder en sød juletanke, så har vi et bredt udvalg af firmajulegaver i 2019.

Du kan kontakte os på:

+ 45 70 22 36 36

info@profilkonfekt.dk

 

UFORPLIGTENDE TILBUD?